Petrokov. Kompani e angazhuar kryesisht në shitjen, furnizimin dhe instalimin e pajisjeve në fushën e ngrohjes, ajrit te kondicionuar, gazit, ujit te pijes, kanalizimeve, sistemeve diellore, pompave te ngrohjes, sanitarise dhe qeramikes.

 http://www.petrokov.hr/