MISIONI

Qëllimi i qarte është suksesi ynë

Ne jemi të parët ne Kosove me produktet tona inteligjente qe mundësojnë rehati dhe ngrohtësi ne familjet tuaja.

Ky mision dominon veprimet tona. Ne jemi vazhdimisht në vëzhgim për zgjidhje të cilat do të përmirësojnë komoditetin e brendshme për klientët tanë. Ne jemi të bindur se inteligjenca e sistemeve tona japë një kontribut të konsiderueshëm në reduktimin e konsumit të burimeve dhe një efikasitet të larte ne ngrohje qendrore, sisteme te  ventilimit dhe sistemeve të ajrit të kondicionuar, të gjitha këto të thjeshta në përdorim  për konsumatorin.

RRETH NESH

Termoteknika shpk është themeluar në Kosovë në vitin 2000, ajo aktualisht gëzon një eksperiencë të gjatë e të suksesshme në tregun Kosovar.

Termoteknika - partneri juaj i ngrohet

Tradita dhe cilësia

Kemi cilësi dhe traditë, koha, blerësit dhe partneret tonë janë dëshmia me e mire për ne.

Ne jemi të paret dhe të vetmit ne Kosove qe përfaqësojmë kompanitë me të mëdha botërore ne fushën e ngrohjes qendrore, ventilimit dhe sistemeve të ajrit të kondicionuar, si Vaillant, Centrometal, Heimeier, Caleffi,.......

Termoteknika dje, sot dhe nesër

Dje?

Ishim themeluar...

Sot? 

  1. Termoteknika , është lider me kualitetin e produkteve qe ofron, me seli ne Peje dhe përfaqësinë ne Prishtine dhe me shumë se 5000 partner ne te gjithë Kosovën

 

Nesër? 

Do ta rrisim ekspoziturën ne tere Kosovën me produktet, servisin dhe stafin tone të kualifikuar.

Do te vazhdoj të mbetet përgjigjja më e mirë kur është fjala për ngrohje qendrore, pajisje të gazit, ajër te kondicionuar,  dhe kualitet - Termoteknika !

Read 5215 times Last modified on Friday, 28 June 2013 12:35
More in this category: « Kontakti

Kontakti

Na kontaktoni

Nëse dëshironi më tepër informacion. Plotësojeni këtë formë dhe do të kontaktoheni së shpejti.
Ju lutemi plotësoni saktë fushat e kërkuara.
Duke e dërguar këtë formë, unë pranoj politikat e privatësisë.
Bashkangjite imazhin
Size limit for each file is 2 MB