ECOTEC plus 937 është një ruajtje efikasitet të lartë kombinim kazan 37kW i cili është projektuar posaçërisht për shtëpitë më të mëdha kanë një më të lartë Cili kërkesën për ujë të nxehtë.

Përfitojnë nga e njëjta cilësi të lartë të performancës dhe efikasitetit nivel ju do të presin nga një kazan kombinim Vaillant, të ECOTEC plus 937 karakteristika të pajisjes në mënyrë inovative të integruar e magazinimit të ujit të nxehtë në pjesën e prapme të kazan. Ky tipar i veçantë do të thotë produkt është e aftë për të dhënë deri në 20 litra ujë të nxehtë për minutë (në mënyrë të konsiderueshme më shumë se mund të dorëzohet nga një kazan tradicionale kombinuar), pa pasur nevojë për ju për të instaluar një cilindër të veçantë me ujë të nxehtë apo të ftohtë të ujit në tankpapafingo.ecotec-plus-lifestyle-4

Read 3073 times
More in this category: « ecoTEC exclusive 832 and 838