ECOTEC plus efikasitet të lartë varg kombinim kazan kombinon nivele fantastike efikasitet dhe performancë të lartë me përdorueshmërinë madh.

Nuk kërkojnë cilindër ujë të nxehtë apo tank ujë të ftohtë në papafingo, kjo kazan kombinim Ofron pothuajse të menjëhershme shpërndarjen e ujit të nxehtë në çezmat tuaj dhe të përshtatet thjesht dhe lehtë në shtëpi edhe me hapësirë ​​të kufizuar.

Duke përdorur komponente premium për punën e papaguar, dhe duke shfaqur risi: si një pompë të re efikasitet të lartë për konsum të energjisë të reduktuar, ky varg ofron cilësinë, besueshmërinë dhe efikasitetin - shumë të mira në ngrohje në shtëpi.

Gama është në dispozicion në 24, 31 dhe 37kW modelet e prodhimit.

ecotec-plus-lifestyle-4

Read 2479 times