Gama ECOTEC pro e kaldajave kombinim Kombinon ndërtuar në cilësinë, besueshmërinë dhe të performancës që ju do të presim nga Vaillant, me një dizajn të thjeshtë dhe qasje.

Nuk kërkojnë cilindër ujë të nxehtë apo tank ujë të ftohtë në papafingo këtë kazan kombinim Ofron pothuajse të menjëhershme shpërndarjen e ujit të nxehtë në çezmat e tua, dhe i përshtatet thjesht dhe lehtë në shtëpi edhe me hapësirë ​​të kufizuar.

Ofrimi efficiencies mbresëlënëse dhe reduktimin e konsumit të energjisë, në sajë të ngrohjes exchanger çelik inox saj, ky kazan ofron performancë të madhe dhe paqe e mendjes për të ardhmen.

Gama ECOTEC pro e kombinimit kaldajave 24KW dhe 28kW modele karakteristika, duke e bërë këtë kazan të përsosur për shtëpitë me një ngrohje të vogël dhe kërkesë të ujit të nxehtë.

ecotec-pro-lifestyle-1

Read 2690 times