Modelet: 6, 9, 12, 14, 18, 21, 24 und 28 kW

Me dhunti të shumta ngrohës kompakt përforcues - i lehtë , i përshtatshëm dhe i besueshëm
Ngrohëss Muri elektrike eloBLOCK është tepër i përsosur në qoftë se keni nevojë për më shumë për ngrohje shpejt ose më shumë ujë të nxehtë . EloBLOCK kompakt dhe të gjithanshëm është në dispozicion në tetë nivele të ndryshme të energjisë : për shembull , për shtëpitë e pushimit ngrohje , si një zëvendësues për sistemin e ngrohjes me ujë të nxehtë ose të sistemit pompë ngrohje dhe gjithashtu për të rritur normën e vetë- konsumit në sistemin ekzistues fotovoltaike .
Peshë e lehtë , pajisje kompakte mund të jetë kudo instaloni shpejt dhe me lehtësi . Falë optimale matching energjisë , ajo është shumë ekonomike në konsumin e energjisë . Detajet Inteligjente teknike të tilla si termostat sigurisë dhe ndërtuar - dimër siguruar sigurinë në çdo kohë për besueshmërinë maksimale operative . Kontrollues ndërtuar është e rehatshme për të përdorur dhe ju lejon jo vetëm gjobë fazë ngrohje e kontrollitvendosjen e saktë shkallën e temperatura e ujit të nxehtë .

Read 5418 times
More in this category: ecoTEC pro 24 and 28 »