CTC 950 është një kazan muri, i çelikut, kompakt, i montuar te veprojë me naftë ose gaz. Produkt me peshë te lehte. 

Ju lejon të instaloni atë në ndonjë vend të përshtatshëm të murit duke mbajtur. Zhurmë të ulët, i qetë operacional (40dB).
 
Kaldaja CTC 950 mund të veprojë në tre mënyra:
• ngrohje;
• ngrohje me njësi të integruar exchanger ngrohjes për DHW;
• ngrohje me kuvendin exchanger ngrohjes integruar dhe instalimin me në ruajtje shtesë e ujit të nxehtë (bojler).
 
Integruar exchanger ngrohjes Siguron DHW shpejtë. Instaluar DËSHIRË makinë Ofron kërkesë në rritje në ujë të nxehtë.
 
Duke përdorur projektuar posaçërisht për zbutjen e shëndoshë të sistemit kazan furnizimit me ajër Siguron një operacioni të qetë të ndezjes. E ndërtuar në kazan qarkullojnë pompë, tank zgjerimin, një grup të sigurisë dhe kontrollit panel ofron lehtësinë e operimit dhe mirëmbajtjes.

Read 2225 times