Centrometal

Çeliku kazan ujë të ngrohtë janë engineered për topth druri qitjes. Në kazan është instaluar të ndezjes për qitjes topth…
BIO-PEK B steel hot water boilers for solid fuel firing are engineered for heating of smaller premises and for cooking…
Të kaldaja me ujë të nxehtë çeliku Bio-Tec (output nominale të ngrohjes 25-45kW) janë të dizajnuara për dru shkarkua ngrohje…
Kaldaja nxehtë çeliku BioSolid e ujit, me rezultatet nominale të ngrohjes e 17, 26 dhe 34 kW janë të dizajnuara…
Të EKO-cks 500 çeliku kaldaja me ujë të nxehtë (me vlerësuarat prodhimit termik 500 kW) janë engineered të jetë i…
Të kaldaja çeliku EKO-cks (output nominale të ngrohjes 150 të 380kW) janë engineered të jetë i lidhur për të hapur…
CentroPlus dhe CentroPlus - B lëndë djegëse të ngurta dhe druri topth kaldaja :Çeliku ujë të nxehtë kazan CentroPlus dhe…
Të kaldaja çeliku të ujit të nxehtë CentroPlus dhe CentroPlus - B ( output nominale të ngrohjes e 25 dhe…