ECOTEC plus 937 është një ruajtje efikasitet të lartë kombinim kazan 37kW i cili është projektuar posaçërisht për shtëpitë më të mëdha kanë një më të lartë Cili kërkesën për ujë të nxehtë.

Përfitojnë nga e njëjta cilësi të lartë të performancës dhe efikasitetit nivel ju do të presin nga një kazan kombinim Vaillant, të ECOTEC plus 937 karakteristika të pajisjes në mënyrë inovative të integruar e magazinimit të ujit të nxehtë në pjesën e prapme të kazan. Ky tipar i veçantë do të thotë produkt është e aftë për të dhënë deri në 20 litra ujë të nxehtë për minutë (në mënyrë të konsiderueshme më shumë se mund të dorëzohet nga një kazan tradicionale kombinuar), pa pasur nevojë për ju për të instaluar një cilindër të veçantë me ujë të nxehtë apo të ftohtë të ujit në tankpapafingo.ecotec-plus-lifestyle-4

Gama ECOTEC ekskluzive e efikasitetit të lartë kaldaja kombinim ofron performancë premium dhe efikasitetin e karburantit ndërsa duke e bërë bazën solide të një sistemit të ngrohjes për shtëpitë më të mëdha.

Vaillant ECOTEC ekskluzive karakteristika komponentët shumë të cilësisë më të lartë për të siguruar jetëgjatësinë, punën dhe seriozitetin, duke përfshirë një pompë të ulët të energjisë (whichwill të bëhet e detyrueshme në vitin 2015) dhe në ekran të avancuara përdoruesit për lehtësinë e përdorimit.

Varg ECOTEC ekskluzive karakteristika të 32 kW dhe 38 kW, e cila mund të japë shumë më e lartë se sa rezultatet mesatare të ngrohjes qendrore - duke e bërë ECOTEC ekskluzive A duhet të ketë për pronat më të mëdha.

ecoTEC-exclusive-41

ECOTEC plus efikasitet të lartë varg kombinim kazan kombinon nivele fantastike efikasitet dhe performancë të lartë me përdorueshmërinë madh.

Nuk kërkojnë cilindër ujë të nxehtë apo tank ujë të ftohtë në papafingo, kjo kazan kombinim Ofron pothuajse të menjëhershme shpërndarjen e ujit të nxehtë në çezmat tuaj dhe të përshtatet thjesht dhe lehtë në shtëpi edhe me hapësirë ​​të kufizuar.

Duke përdorur komponente premium për punën e papaguar, dhe duke shfaqur risi: si një pompë të re efikasitet të lartë për konsum të energjisë të reduktuar, ky varg ofron cilësinë, besueshmërinë dhe efikasitetin - shumë të mira në ngrohje në shtëpi.

Gama është në dispozicion në 24, 31 dhe 37kW modelet e prodhimit.

ecotec-plus-lifestyle-4

Gama ECOTEC pro e kaldajave kombinim Kombinon ndërtuar në cilësinë, besueshmërinë dhe të performancës që ju do të presim nga Vaillant, me një dizajn të thjeshtë dhe qasje.

Nuk kërkojnë cilindër ujë të nxehtë apo tank ujë të ftohtë në papafingo këtë kazan kombinim Ofron pothuajse të menjëhershme shpërndarjen e ujit të nxehtë në çezmat e tua, dhe i përshtatet thjesht dhe lehtë në shtëpi edhe me hapësirë ​​të kufizuar.

Ofrimi efficiencies mbresëlënëse dhe reduktimin e konsumit të energjisë, në sajë të ngrohjes exchanger çelik inox saj, ky kazan ofron performancë të madhe dhe paqe e mendjes për të ardhmen.

Gama ECOTEC pro e kombinimit kaldajave 24KW dhe 28kW modele karakteristika, duke e bërë këtë kazan të përsosur për shtëpitë me një ngrohje të vogël dhe kërkesë të ujit të nxehtë.

ecotec-pro-lifestyle-1

CTC 950 është një kazan muri, i çelikut, kompakt, i montuar te veprojë me naftë ose gaz. Produkt me peshë te lehte. 

Ju lejon të instaloni atë në ndonjë vend të përshtatshëm të murit duke mbajtur. Zhurmë të ulët, i qetë operacional (40dB).
 
Kaldaja CTC 950 mund të veprojë në tre mënyra:
• ngrohje;
• ngrohje me njësi të integruar exchanger ngrohjes për DHW;
• ngrohje me kuvendin exchanger ngrohjes integruar dhe instalimin me në ruajtje shtesë e ujit të nxehtë (bojler).
 
Integruar exchanger ngrohjes Siguron DHW shpejtë. Instaluar DËSHIRË makinë Ofron kërkesë në rritje në ujë të nxehtë.
 
Duke përdorur projektuar posaçërisht për zbutjen e shëndoshë të sistemit kazan furnizimit me ajër Siguron një operacioni të qetë të ndezjes. E ndërtuar në kazan qarkullojnë pompë, tank zgjerimin, një grup të sigurisë dhe kontrollit panel ofron lehtësinë e operimit dhe mirëmbajtjes.

Modelet: 6, 9, 12, 14, 18, 21, 24 und 28 kW

Me dhunti të shumta ngrohës kompakt përforcues - i lehtë , i përshtatshëm dhe i besueshëm
Ngrohëss Muri elektrike eloBLOCK është tepër i përsosur në qoftë se keni nevojë për më shumë për ngrohje shpejt ose më shumë ujë të nxehtë . EloBLOCK kompakt dhe të gjithanshëm është në dispozicion në tetë nivele të ndryshme të energjisë : për shembull , për shtëpitë e pushimit ngrohje , si një zëvendësues për sistemin e ngrohjes me ujë të nxehtë ose të sistemit pompë ngrohje dhe gjithashtu për të rritur normën e vetë- konsumit në sistemin ekzistues fotovoltaike .
Peshë e lehtë , pajisje kompakte mund të jetë kudo instaloni shpejt dhe me lehtësi . Falë optimale matching energjisë , ajo është shumë ekonomike në konsumin e energjisë . Detajet Inteligjente teknike të tilla si termostat sigurisë dhe ndërtuar - dimër siguruar sigurinë në çdo kohë për besueshmërinë maksimale operative . Kontrollues ndërtuar është e rehatshme për të përdorur dhe ju lejon jo vetëm gjobë fazë ngrohje e kontrollitvendosjen e saktë shkallën e temperatura e ujit të nxehtë .

Çeliku kazan ujë të ngrohtë janë engineered për topth druri qitjes. Në kazan është instaluar të ndezjes për qitjes topth druri me qitjes automatike dhe automatike funksion vetë-pastrues e cila mundëson funksionimin e besueshme edhe me fishekëve druri me cilësi të ulët. Funksioni i automatike pastrimi gripit tubave të gazit ofron shkëmbimin unifikuese e të nxehtit dhe të nivelit të lartë dhe unifikues të efikasitetit kazan. Kontrollues Digital bojler në një ndërtim bazë ofron edhe mundësinë e kontrollit me pajisje shtesë pëlqen hetim lambda ose kontroll të nivelit të fishekëve dru në tank topth.Tank topth është pjesë integrale e kazan.Kazan është dorëzuar në copa për shkak të transportit më të lehtë në dhomë kazan.

Pel-Tec

BIO-PEK B steel hot water boilers for solid fuel firing are engineered for heating of smaller premises and for cooking and baking. Produced in two versions (with and without a pump) and with nominal heat outputs of 18, 24 and 30 kW. The room in which the boiler is located is also heated by their upper heating plate. There is the option of a boiler with right or left connection to the chimney. If the heating output is sufficient, the boiler can produce the heating energy for more than a single floor. It can be connected to open and to closed central heating systems. Modern design and dimensions in line with normal furniture standards enable integration into a kitchen space, as well as into any other room inside a house, that has a direct connection to a chimney. These boilers are produced to EN 12815 standards and are manufactured in accordance with ISO 9001/2008.

bio-pek-b-presjek-300x300