Na kontaktoni për informim: +381 (0) 39 433 662

Bojlerët

Austria Hotline

Austria Hotline

Që nga viti 1923, Ridgid ka mbetur simboli i sigurise për profesionistët e përkushtuar dhe per ekspertët tregtar. Ne në Ridge Tool Company e marrim seriozisht këtë trashëgimi. Kjo është...

Centrometal

Centrometal

GRUNDFOS ka një prezencë globale dhe është një furnizues me gamë të plotë per pompat për ngrohje, ajer te kondicionuar, pompat e ujitjes, pompat e industrisë, ujërave nëntokësore, rritjes se...

Like

Like

Ne ofrojmë zgjidhje individuale për të gjallëve një dhe klimë familjare dhe të punës - të natyrshme, inteligjente, dhe e provuar edhe për të ardhmen.ROTEX është prodhues dhe furnizues i...

«
»

Kalldajat

Pel-Tec (12-48kW)

Pel-Tec (12-48kW)

Çeliku kazan ujë të ngrohtë janë engineered për topth druri qitjes. Në kazan është instaluar të ndezjes për qitjes topth druri me qitjes automatike dhe automatike funksion vetë-pastrues e cila...

BIO-PEK B (17 / 23 / 29 kW)

BIO-PEK B (17 / 23 / 29 kW)

BIO-PEK B steel hot water boilers for solid fuel firing are engineered for heating of smaller premises and for cooking and baking. Produced in two versions (with and without a...

Bio-Tec (25 / 35 / 45 kW)

Bio-Tec (25 / 35 / 45 kW)

Të kaldaja me ujë të nxehtë çeliku Bio-Tec (output nominale të ngrohjes 25-45kW) janë të dizajnuara për dru shkarkua ngrohje të vogla në objektet të mesme. Parimi gazifikimit druri siguron...

Biosolid (17 / 26 / 34 kW)

Biosolid (17 / 26 / 34 kW)

Kaldaja nxehtë çeliku BioSolid e ujit, me rezultatet nominale të ngrohjes e 17, 26 dhe 34 kW janë të dizajnuara për të qitjes druri. Ato karakterizohen nga emisionet e ulët...

EKO-CKS 500 (500 kW)

EKO-CKS 500 (500 kW)

Të EKO-cks 500 çeliku kaldaja me ujë të nxehtë (me vlerësuarat prodhimit termik 500 kW) janë engineered të jetë i lidhur për të hapur sisteme të ngrohjes qendrore, për qitjes...

EKO-CKS (150 – 380 kW)

EKO-CKS (150 – 380 kW)

Të kaldaja çeliku EKO-cks (output nominale të ngrohjes 150 të 380kW) janë engineered të jetë i lidhur për të hapur sisteme të ngrohjes qendrore, për qitje të ngurta të karburantit...

ecoTEC plus 937

ecoTEC plus 937

ECOTEC plus 937 është një ruajtje efikasitet të lartë kombinim kazan 37kW i cili është projektuar posaçërisht për shtëpitë më të mëdha kanë një më të lartë Cili kërkesën për...

Equipment for CentroPlus / CentroPlus-B

Equipment for CentroPlus / CentroPlus-B

CentroPlus dhe CentroPlus - B lëndë djegëse të ngurta dhe druri topth kaldaja :Çeliku ujë të nxehtë kazan CentroPlus dhe CentroPlus - B mund të pushohen nga puna me fishekëve...

ecoTEC exclusive 832 and 838

ecoTEC exclusive 832 and 838

Gama ECOTEC ekskluzive e efikasitetit të lartë kaldaja kombinim ofron performancë premium dhe efikasitetin e karburantit ndërsa duke e bërë bazën solide të një sistemit të ngrohjes për shtëpitë më...

CentroPlus / CentroPlus-B (25 / 35 / 49 kW)

CentroPlus / CentroPlus-B (25 / 35 / 49 kW)

Të kaldaja çeliku të ujit të nxehtë CentroPlus dhe CentroPlus - B ( output nominale të ngrohjes e 25 dhe 35 kW ) të ketë dy dhoma të ndara me...

ecoTEC plus 824, 831, 837

ecoTEC plus 824, 831, 837

ECOTEC plus efikasitet të lartë varg kombinim kazan kombinon nivele fantastike efikasitet dhe performancë të lartë me përdorueshmërinë madh. Nuk kërkojnë cilindër ujë të nxehtë apo tank ujë të ftohtë në...

EKO-CKB P (20-50 kW)

EKO-CKB P (20-50 kW)

Kaldaja çeliku me ujë të nxehtë EKO-CKB P (output nominal të ngrohjes 20-50 kW) janë engineered për lëndë djegëse të ngurta, topth druri, vaj ose qitjes gazit. Ata janë anëtarë...

ecoTEC pro 24 and 28

ecoTEC pro 24 and 28

Gama ECOTEC pro e kaldajave kombinim Kombinon ndërtuar në cilësinë, besueshmërinë dhe të performancës që ju do të presim nga Vaillant, me një dizajn të thjeshtë dhe qasje. Nuk kërkojnë cilindër...

EKO-CK P (14-110 kW)

EKO-CK P (14-110 kW)

Të kaldaja me ujë të nxehtë EKO-CK P çeliku (me prodhim nominal të ngrohjes 14-110 kW) janë për lëndë djegëse të ngurta, topth druri, vaj ose qitjes gazit që...

eloBLOCK VE 6 – VE 28

eloBLOCK VE 6 – VE 28

Modelet: 6, 9, 12, 14, 18, 21, 24 und 28 kW Me dhunti të shumta ngrohës kompakt përforcues - i lehtë , i përshtatshëm dhe i besueshëmNgrohëss Muri elektrike eloBLOCK është...

CTC 950

CTC 950

CTC 950 është një kazan muri, i çelikut, kompakt, i montuar te veprojë me naftë ose gaz. Produkt me peshë te lehte. Ju lejon të instaloni atë në ndonjë vend...

«
»

Centrometal

Pel-Tec (12-48kW)

Pel-Tec (12-48kW)

Çeliku kazan ujë të ngrohtë janë engineered për topth druri qitjes. Në kazan është instaluar të ndezjes për qitjes topth druri me qitjes automatike dhe automatike funksion vetë-pastrues e cila...

BIO-PEK B (17 / 23 / 29 kW)

BIO-PEK B (17 / 23 / 29 kW)

BIO-PEK B steel hot water boilers for solid fuel firing are engineered for heating of smaller premises and for cooking and baking. Produced in two versions (with and without a...

Bio-Tec (25 / 35 / 45 kW)

Bio-Tec (25 / 35 / 45 kW)

Të kaldaja me ujë të nxehtë çeliku Bio-Tec (output nominale të ngrohjes 25-45kW) janë të dizajnuara për dru shkarkua ngrohje të vogla në objektet të mesme. Parimi gazifikimit druri siguron...

Biosolid (17 / 26 / 34 kW)

Biosolid (17 / 26 / 34 kW)

Kaldaja nxehtë çeliku BioSolid e ujit, me rezultatet nominale të ngrohjes e 17, 26 dhe 34 kW janë të dizajnuara për të qitjes druri. Ato karakterizohen nga emisionet e ulët...

EKO-CKS 500 (500 kW)

EKO-CKS 500 (500 kW)

Të EKO-cks 500 çeliku kaldaja me ujë të nxehtë (me vlerësuarat prodhimit termik 500 kW) janë engineered të jetë i lidhur për të hapur sisteme të ngrohjes qendrore, për qitjes...

EKO-CKS (150 – 380 kW)

EKO-CKS (150 – 380 kW)

Të kaldaja çeliku EKO-cks (output nominale të ngrohjes 150 të 380kW) janë engineered të jetë i lidhur për të hapur sisteme të ngrohjes qendrore, për qitje të ngurta të karburantit...

Equipment for CentroPlus / CentroPlus-B

Equipment for CentroPlus / CentroPlus-B

CentroPlus dhe CentroPlus - B lëndë djegëse të ngurta dhe druri topth kaldaja :Çeliku ujë të nxehtë kazan CentroPlus dhe CentroPlus - B mund të pushohen nga puna me fishekëve...

CentroPlus / CentroPlus-B (25 / 35 / 49 kW)

CentroPlus / CentroPlus-B (25 / 35 / 49 kW)

Të kaldaja çeliku të ujit të nxehtë CentroPlus dhe CentroPlus - B ( output nominale të ngrohjes e 25 dhe 35 kW ) të ketë dy dhoma të ndara me...

EKO-CKB P (20-50 kW)

EKO-CKB P (20-50 kW)

Kaldaja çeliku me ujë të nxehtë EKO-CKB P (output nominal të ngrohjes 20-50 kW) janë engineered për lëndë djegëse të ngurta, topth druri, vaj ose qitjes gazit. Ata janë anëtarë...

EKO-CK P (14-110 kW)

EKO-CK P (14-110 kW)

Të kaldaja me ujë të nxehtë EKO-CK P çeliku (me prodhim nominal të ngrohjes 14-110 kW) janë për lëndë djegëse të ngurta, topth druri, vaj ose qitjes gazit që...

«
»

Kalldajat Vaillant

ecoTEC plus 937

ecoTEC plus 937

ECOTEC plus 937 është një ruajtje efikasitet të lartë kombinim kazan 37kW i cili është projektuar posaçërisht për shtëpitë më të mëdha kanë një më të lartë Cili kërkesën për...

ecoTEC exclusive 832 and 838

ecoTEC exclusive 832 and 838

Gama ECOTEC ekskluzive e efikasitetit të lartë kaldaja kombinim ofron performancë premium dhe efikasitetin e karburantit ndërsa duke e bërë bazën solide të një sistemit të ngrohjes për shtëpitë më...

ecoTEC plus 824, 831, 837

ecoTEC plus 824, 831, 837

ECOTEC plus efikasitet të lartë varg kombinim kazan kombinon nivele fantastike efikasitet dhe performancë të lartë me përdorueshmërinë madh. Nuk kërkojnë cilindër ujë të nxehtë apo tank ujë të ftohtë në...

ecoTEC pro 24 and 28

ecoTEC pro 24 and 28

Gama ECOTEC pro e kaldajave kombinim Kombinon ndërtuar në cilësinë, besueshmërinë dhe të performancës që ju do të presim nga Vaillant, me një dizajn të thjeshtë dhe qasje. Nuk kërkojnë cilindër...

eloBLOCK VE 6 – VE 28

eloBLOCK VE 6 – VE 28

Modelet: 6, 9, 12, 14, 18, 21, 24 und 28 kW Me dhunti të shumta ngrohës kompakt përforcues - i lehtë , i përshtatshëm dhe i besueshëmNgrohëss Muri elektrike eloBLOCK është...

«
»

Kalldajat CTC

CTC 950

CTC 950

CTC 950 është një kazan muri, i çelikut, kompakt, i montuar te veprojë me naftë ose gaz. Produkt me peshë te lehte. Ju lejon të instaloni atë në ndonjë vend...

«
»

Fitingu Viega

A1 Profi

A1 Profi

Nr VIEGA BRRYL CU Press CU - 45 1R 1 A1 VIEGA BRRYL CU Fi 15-45-1R Press v292508 2 A1 VIEGA BRRYL CU Fi ...

LÖTFITTING - R4

LÖTFITTING - R4

LÖTFITTING - R4 Nr. LLOJI I MALLIT EMERTIMI Ø Shifra Njësia 1 ...

L4 Pexfit Pro

L4 Pexfit Pro

GRUNDFOS ka një prezencë globale dhe është një furnizues me gamë të plotë per pompat për ngrohje, ajer te kondicionuar, pompat e ujitjes, pompat e industrisë, ujërave nëntokësore, rritjes se...

F1 Prestabo

F1 Prestabo

Ne ofrojmë zgjidhje individuale për të gjallëve një dhe klimë familjare dhe të punës - të natyrshme, inteligjente, dhe e provuar edhe për të ardhmen.ROTEX është prodhues dhe furnizues i...

A1 Profi Press

A1 Profi Press

Që nga viti 1923, Ridgid ka mbetur simboli i sigurise për profesionistët e përkushtuar dhe per ekspertët tregtar. Ne në Ridge Tool Company e marrim seriozisht këtë trashëgimi. Kjo është...

R2 Rotguss

R2 Rotguss

GRUNDFOS ka një prezencë globale dhe është një furnizues me gamë të plotë per pompat për ngrohje, ajer te kondicionuar, pompat e ujitjes, pompat e industrisë, ujërave nëntokësore, rritjes se...

R4 Lotfing

R4 Lotfing

Ne ofrojmë zgjidhje individuale për të gjallëve një dhe klimë familjare dhe të punës - të natyrshme, inteligjente, dhe e provuar edhe për të ardhmen.ROTEX është prodhues dhe furnizues i...

«
»

Bojlerët (2)

Austria Hotline

Austria Hotline

Që nga viti 1923, Ridgid ka mbetur simboli i sigurise për profesionistët e përkushtuar dhe per ekspertët tregtar. Ne në Ridge Tool Company e marrim seriozisht këtë trashëgimi. Kjo është...

Centrometal

Centrometal

GRUNDFOS ka një prezencë globale dhe është një furnizues me gamë të plotë per pompat për ngrohje, ajer te kondicionuar, pompat e ujitjes, pompat e industrisë, ujërave nëntokësore, rritjes se...

Like

Like

Ne ofrojmë zgjidhje individuale për të gjallëve një dhe klimë familjare dhe të punës - të natyrshme, inteligjente, dhe e provuar edhe për të ardhmen.ROTEX është prodhues dhe furnizues i...

«
»

Kaminat

Pompat

«
»