Na kontaktoni për informim: +381 (0) 39 433 662

Partnerët

Vaillant

Vaillant

Vaillant - markë kryesore mbarë Europiane e sistemeve të ngrohjes, ventilimit dhe kontrollit të klimës. http://www.vaillant.com/ (http://www.vaillant.com/) (http://www.vaillant.com/)

Centrometal

Centrometal

Produkte me cilësi të lartë, me përdorimi efikas te energjisë, qe mbrojne mjedisin dhe konsumatorit qe janë shumë të kënaqur, keto jane principet themelore te kompanisë Centrometal.

Viega

Viega

Viega. Prodhuesi i produkteve te ujit të pijshëm, sistemit hidraulik, ngrohjes, si edhe sistemet metalike të presuara. Kompani shumëkombëshe, me seli në Gjermani. (http://www.viega.com/)http://www.viega.com/ (http://www.viega.com/)

Pertrokov

Pertrokov

Petrokov. Kompani e angazhuar kryesisht në shitjen, furnizimin dhe instalimin e pajisjeve në fushën e ngrohjes, ajrit te kondicionuar, gazit, ujit te pijes, kanalizimeve, sistemeve diellore, pompave te ngrohjes, sanitarise...

Heimeier

Heimeier

Ta Heimeier është ofruesi kryesor global në botë, per sistemet e shpërndarjes hidronike dhe kontrolluesve te temperatures se dhomës me një përvojë prej më shumë se 100.000 projekteve te realizuara. ...

ESBE

ESBE

Kompetenca jonë kryesore është në në sistemet hydronike per ngrohje dhe ftohje, për elementet e vogla, kryesisht në valvula dhe Aktivizues. Të gjitha prodhimet tona kanë tre karakteristika të qarta të...

Rotex

Rotex

Ne ofrojmë zgjidhje individuale për të gjallëve një dhe klimë familjare dhe të punës - të natyrshme, inteligjente, dhe e provuar edhe për të ardhmen.ROTEX është prodhues dhe furnizues i...

Grundfos

Grundfos

GRUNDFOS ka një prezencë globale dhe është një furnizues me gamë të plotë per pompat për ngrohje, ajer te kondicionuar, pompat e ujitjes, pompat e industrisë, ujërave nëntokësore, rritjes se...

Ridgid

Ridgid

Që nga viti 1923, Ridgid ka mbetur simboli i sigurise për profesionistët e përkushtuar dhe per ekspertët tregtar. Ne në Ridge Tool Company e marrim seriozisht këtë trashëgimi. Kjo është...

«
»