Termoteknika shpk 
Paisje për ngrohje qendrore
 

Termoteknika LOGO2

Magjistralja Pejë - Deçan
39000 Pejë, Kosovë

Tel&Fax  +381 ( 0 ) 39 433 662
Mob:        +377 ( 0 ) 44 505 161
                  
+377 ( 0 ) 44 200 584

 termoteknika Pej

Na gjeni lokacionin e zyreve tona  Termoteknika, Pej ne harte. 

 

Read 22104 times Last modified on Thursday, 22 August 2013 20:14
More in this category: Rreth nesh »

Kontakti

Na kontaktoni

Nëse dëshironi më tepër informacion. Plotësojeni këtë formë dhe do të kontaktoheni së shpejti.
Ju lutemi plotësoni saktë fushat e kërkuara.
Duke e dërguar këtë formë, unë pranoj politikat e privatësisë.
Bashkangjite imazhin
Size limit for each file is 2 MB