• VTEM Image Show

  Markë mbarë Europiane e sistemeve të ngrohjes, ventilimit dhe klimës

  Your content1
 • VTEM Image Show

  Prodhuesi i sistemit hidraulik, ngrohjes dhe sistemeve metalike të presuara

  Your content2
 • VTEM Image Show

  Markë kryesore mbarë Europiane

  Your content3

Misioni

Termoteknika LOGO2

Qëllimi i qarte është suksesi ynë...

Ne jemi të parët ne Kosovë me produktet tona inteligjente qe mundësojnë rehati dhe ngrohtësi ne familjet tuaja.
Ky mision dominon veprimet tona. Ne jemi vazhdimisht në vëzhgim për zgjidhje të cilat do të përmirësojnë komoditetin e brendshme për klientët tanë. Ne jemi të bindur se inteligjenca e sistemeve tona japë një kontribut të konsiderueshëm në reduktimin e konsumit të burimeve dhe një efikasitet të larte ne ngrohje qendrore, sisteme te ventilimit dhe sistemeve të ajrit të kondicionuar, të gjitha këto të thjeshta në përdorim për konsumatorin.

Termoteknika

Të fundit

 • 1
 • 2
ecoTEC plus 937

ecoTEC plus 937

ECOTEC plus 937 është një ruajtje efikasitet...

ecoTEC exclusive 832 and 838

ecoTEC exclusive 832 and 838

Gama ECOTEC ekskluzive e efikasitetit të lartë...

ecoTEC plus 824, 831, 837

ecoTEC plus 824, 831, 837

ECOTEC plus efikasitet të lartë varg kombinim...

ecoTEC pro 24 and 28

ecoTEC pro 24 and 28

Gama ECOTEC pro e kaldajave kombinim Kombinon...

CTC 950

CTC 950 është një kazan muri, i...

eloBLOCK VE 6 – VE 28

Modelet: 6, 9, 12, 14, 18, 21, 24...

Partnerët tonë

Prev Next
Vaillant
Centrometal
Viega
Pertrokov
Heimeier
ESBE
Rotex
Grundfos
Ridgid

Ju nevojitet ndihmë?

Nëse gjatë shfletim të faqes tonë hasni në vështirësi

Atëherë mos hezitoni të na kontaktoni që tu ofrojmë ndihmën e dëshiruar qoftë në përzgjedhjen e asaj që është më e duhur dhe më e përshtatshme për ju qoftë apo sqarime të përgjithshme...

Kliko